2.01.2007

Jutuvõistlus

Lugege läbi järgmised laused ja kirjutage kommentaaridesse 3 lausega, kuidas lugu edasi läheb.

Seitsme maa ja mere taga oli kunagi üks riik, kus elasid kolm lendavat lohet. Nad olid väikesed armsad olevused, kes armastasid piimakokteile ja malet mängida. Ühel päeval tuli aga nende juurde üks vana mees.

13 kommentaari:

LILLELI ütles ...

Vana mees küsis nendelt, et kas nad saavad teda lendama õpetada. Kolm lohet olida nõus ja nad leppisid kokku kohtumispaiga ja aja. Järgmisel esmaspäeval algasi lennutunnid ja need olid väga huvitavad.

andrese ajaveeb ütles ...

Vana mees võtis mõõga ja tapis lohed ära. Külaa jäi õnetuks, kuni leiti nende muna. küla otsustas muna varjata.

maarjahelina ajaveeb ütles ...

Kuna vanamees ei osanud malet mängida siis ta küsis et kas lohe õpetaksid seda neile. Lohe mõtlen natukene ja ta otsustas ikkagi et ta õpetab vanamehels malet. Vanal mehel ei läinud kaua aega vaja et tal saada see male selgekes ja kui tal oli see selge siis ta hakkas lohega võidupeale mängima.

Relle ajaveeb ütles ...

Vanamees küsis, et kas tee tahate ma annan teile piimakokteili. Lohed olid nõus. Vanamees läks kodust läbi ja tõi neile piimakokteili.

Kerstini ajaveeb ütles ...

See vanamees oli Hiina restoranist kokk ja ta tahtis õpetada neile kuidas on kõige parem teha piimakokteili. See vanamees, aga kartis neid natuke ja ta läks hiina loomade loomaaeda,sest neil oli juba üks selline lohe olemas ja nad oskasid neid jälgida, sellepärast paluski vanamees lohede tegevusi pealt vaadata ja öelda vanamehele, kui need lohed on hullud või nendel on midagi viga. Aga juhtus nii, et need lohed lendasid öösel ära Stockholmi mingisuguse plopelleriga mehikese järgi, see mees pidi head palaviku rohtu tegema oskama ja seda rohtu oli neil väga vaja, sest nende sõber dinosaurus, normaalse suurusega dinosaurus jäi haieks.

Kerstini ajaveeb ütles ...

Kirjutan ümber teise lause, (läks sassi).

See mees kartis neid natuke. Aga juhtus nii, et sel öösel...

Janeku ajaveeb ütles ...

Vana mees ütles et kes need veel on ? Need on lohed mõtles mees ja võttis sõjakirve ning lõi nad maha sest nad tahtsid ta ära süüa. Nüüd oli terve küla õnnelik ning teised inimesed mängisid malet.

Marianna ajaveeb ütles ...

Vana mees küsis kas nad saavad teda koju viia, sest ta oli vana juba ja ei saanud hästi käia. Siis nad, aga olid nõus ajnuld, siis kui ta neile piimakokteili teeb. Vanamees oli nõus ja läks ühte kõrval kohvikusse ta oli tegelikult selle omanik ja tal oli ka üks poeg mis võttis selle kohviku endaks ja vanamees palus poialt, et las tema kokkad teevad talle piimakokteili ja poeg oli nõus ja lohed saidgi oma piimakokteili ja kõik oli korras.....................................

kristjani ajaveeb ütles ...

Alguses vanamees ja lohed võitlesid. Aga pärast said nad sõppradeks. Jõid koos piimakokteili, mängisid malet ja lendasid.

SIllu ütles ...

Mees ei mänginud malet. Ta vihkas seda!Lohed talle ei meeldind

Ave ajaveeb ütles ...

Vanamees nägi ilusaid olevusi,siis hakkas ta neid kasvatama. Ta õpetas lohedele ujumist,lendamist ja kokkamist.Ühe lohe nimi oli Tom teise Must ja kolmanda nimi oli Samunda.Nad olid sõbralikud,kuid kui mingi paha inimene tuleb ,siis nad ei ole sõbralikud.

Relle ajaveeb ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Kerstini ajaveeb ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.