2.09.2007

Jutuvõistlus 4

SUPER, SUPER, SUPER
See pidi ikka väga raske töö olema - see kõige parema jutujätku valimine. Lugesin need jutujätkud kõik läbi ja olin vaimustuses. Te kirjutate paremini kui mina. Ja kui ilusad laused ja milline sõnakasutus ja need fantastilised ideed.
Teie valikul võitis Kerstin.

Aga läheme edasi. Nüüd on siis lohed suureks saanud ja vanamees veelgi vanemaks jäänud. Tundub, et on aeg suurte seikluste jaoks. Võistlus jätkub esmaspäeval, aga kellel tekib juba nädalavahetusel mõni hea mõte, pange kirja 3 lauset.

Seitsme maa ja mere taga oli kunagi üks riik, kus elasid kolm lendavat lohet. Nad olid väikesed armsad olevused, kes armastasid piimakokteile ja malet mängida. Ühel päeval tuli aga nende juurde üks vana mees.
Alguses vanamees ja lohed võitlesid. Aga pärast said nad sõpradeks. Jõid koos piimakokteili, mängisid malet ja lendasid.
Vanamees oli juba väga vana ja ta ei tohtinud lennata ja väga palju lõbutseda. Mõne tunni pärast hakkas vanamehel süda valutama, ta oli peaaegu suremas, aga lohedel oli tark vanaema, kes suutis vanameest päästa oma rohtudega. Ikkagi pidi vanamees kogu aeg rahus olema ja jooma piimakokteili, see aitab.
Möödus kolm aastat ja lohed kasvasid juba suureks. Vanamehele ei teinud see üldse rõõmu, sest ta tahtis, et lohed oleksid veel väiksed, istuksid tema juures ja jooksid temaga koos piimakokteile. "Ei, see aeg juba möödus, millal ma nägin väikesi lohesid, kes istusid minu juures, ajasid minuga juttu ja jõid koos minuga piimakokteile ja mina nägin ka parem välja," mõtles ta.

10 kommentaari:

liisisajaveeb ütles ...

Ta igatses väga väikeste lohede järgi ja hakkas otsima uusi lohesid(endised jättis ta muidugi enda juurde ja pidas neid ikkagi armsateks ja tegi neile kokteile). Järgmisel päeval leidis ta ühe lohemuna ja üheksa kuu pärast koorus sealt välja lohe, ilus lohetüdruk ja nad hakkasid teda lohedega üles kasvatama. L ohetüdrukust sirgus ilus, tark, osav ja vägagi lohelik tüdruk ja nad jõid koos viiekesi jooma piimakokteile, kirsikokteile, jäätisekokteile ja sõid lohede vanaema valmistatud jäätise ja küpsisetorte.

Kristini ajaveeb ütles ...

Vanamees oli kurb, aga ikkagi sai ta ka natukene lõbutseda, sest ühele lohedest sündis poeg. Vanamees sai temaga lõbutseda ja piimakokteile juua, tal ei olnud enam nii igav, kui oli olnud vahepeal. Väikese lohepojaga oli tal tore olla, nad lendasid, rääkisid juttu, mängisid malet ja jõid piimakokteile.

Relle ajaveeb ütles ...

Lohed leidsid endale naise. Aeg möödus ja neil sündisid kaks armsat lendavat lohet kes olid väga väiksed olevused. Vanamees oli rõõmus ja veetis päevad läbi armsate väikeste lohedega.

andrese ajaveeb ütles ...

Lõpuks suri vanamees ära.Lohed olid pikka aega kurvad.Lõpuks tahtsid lohed kätte maksta

Marianna ajaveeb ütles ...

Lohed mattsid vanamehe kalmistule. 10aastat oli möödas jalohedel hakkas paha ja ka nemad pidid surema, aga õnneks oli vanamehel ja lohedel pojad ja nad elasid hästi koos. Üheel päeval............

kristjani ajaveeb ütles ...

Lohed ei istunud enam väga palju vanamehe juures ja ei joonud piimakokteili nii sageli koos vanamehega, aga paar korda nädalas nad ikka istusid ja jõid koos piimakokteili. Lohed olid tegelikult üsna lapsikud. Nad olid ju alles kuuesed.

SIllu ütles ...

Tuli üks mees kes tahtis lohed ära tappa ja ta tappiski. lohedel oli temast väga kahju. ta igatses meest taga. natukese aja tagant suri ka lohe.Mehega sai sellinne lugu kes mehe ja lohed ära tapsid tuli mehe õde ja maksis kätte

katjatsaklidi ütles ...

Ta ütles,et ta peab ise enda eest hoolitsea.Kohed ütlesid ,et mees on nendele vaja.Lohed muutusid kurvaks.

Kerstini ajaveeb ütles ...

Ühel päeval lendas lohede juurde üks vana (ns) lohe. Ta on nende ema. Lohed ei mäletanud juba teda, aga kui ta näitas oma pilti koos nendega, tundsid lohed ta kohe ära.

(ns)-naissoost

antero ajaveeb ütles ...

Paari aasta pärast vanamees suri, kuna lohede vanaema rohud ei mojunud. Lohed olid onnetud, kuna vanamees suri. Nad hakkasid südame valust linnu ja kodusid hävitama.