2.07.2007

Jutuvõistlus 3

Kerstin võitis. Kirjutage kommentaaridesse järgmised 3 lauset.

Seitsme maa ja mere taga oli kunagi üks riik, kus elasid kolm lendavat lohet. Nad olid väikesed armsad olevused, kes armastasid piimakokteile ja malet mängida. Ühel päeval tuli aga nende juurde üks vana mees.
Alguses vanamees ja lohed võitlesid. Aga pärast said nad sõpradeks. Jõid koos piimakokteili, mängisid malet ja lendasid.
Vanamees oli juba väga vana ja ta ei tohtinud lennata ja väga palju lõbutseda. Mõne tunni pärast hakkas vanamehel süda valutama, ta oli peaaegu suremas, aga lohedel oli tark vanaema, kes suutis vanameest päästa oma rohtudega. Ikkagi pidi vanamees kogu aeg rahus olema ja jooma piimakokteili, see aitab.

19 kommentaari:

andrese ajaveeb ütles ...

Vana mees sai terveks ja sai jälle lõbutseda. Lohede vanaema tegi vana mehest roboti ja vana mehele tekisid rauast tiivad.Vana mees lendas lohedega Hiinasse

SIllu ütles ...

Males kaotas Lohe. Neile maitses rohkem piimakokteil kui shokolaadi kokteil. se oli nii hea asi nende jaoks.

Edgari ajaveeb ütles ...

Vanamees oli vanaemale ülitänulik ja lubas, et jääb koos lohedega tema sõpradeks kuni kogu elu lõpuni ja kui aega möödub natukene, siis ta läheb lõunamaale ja toob vanaemale palju puuvilju. Vana naine tänas seda meest kogu enda südaga ja ütles, et tal on hea ja puhas süda. Vanamees ütles, et kuna lohed on teie sugulased, siis ma valmistan nendele kirsikokteili enda kõige uuema retsepti järgi, kui ta päris terveks saab ja nad hakkavad juba uut kokteili jooma.

Stefani ajaveeb ütles ...

Oli ilus päev.Lohed ja vanamees läksid jalutama ja nad nägid kuidas rüütlid ja sõdurid tulid laeva pealt ära ja nende pealik ütles:tapke kõik lohed ära kui saate aga vanamehel oli lohedest kahju ja ,siis ütlesid lohed:ära meie pärast muretse küll me hakkama saame.

Kristini ajaveeb ütles ...

Vanamehele meeldis lohede ja vanaemaga koos olla. Nad jõid iga päev piimakokteili, mängisid malet ja rääkisid juttu. Ühel päeval, aga juhtus midagi sellist mida poleks tohtinud juhtuda. Taevas tiirutas üks lennuk ja maandus siis. Sealt tulid välja kaks meest, kes võtsid lohevanaema endaga kaasa. Vanamehel hakkas tast kahju ning ta ründas võõraid. Vanaema sai vabaks ja lendas koos lohedega kaugemale. Vanamees, aga võitles kahe mehega ning sai haavata, ta kukkus ning jäi maha lebama. Mehed sõitsid lennukiga tagasi sinna, kust nad tulid. Vanaema lendas tuppa ja tõstis vanamehe voodisse, paar päeva oli ta teadvusetta, aga siis lõpuks ometi ärkas. Lohed olid väga rõõmsad. Juba järgmine päev mängisid lohed malet, jõid piimakokteili ja rääkisid juttu. Kui nad ära pole surnud, siis nad räägivad, mängivad malet ja joovad piimakokteile siiani.

Marianna ajaveeb ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Marianna ajaveeb ütles ...

Aeg läks nii kiiresti mööda ja vanamees tervenes ja ka lohedele see meeldis väga, et ta tervenes. Oli jälle raske perjood, et vanamees jäi jälle haigeks ja see oli väga paha mõtlesid lohed. Ja nad jälle ootasid kaua kui ta terveneb................

Relle ajaveeb ütles ...

Tal oli pärast juba parem ja sai lõbutseda. Nad mängisid ja mängisid. Nad mängisid nii kaua, et õhtu oli juba kääs.

Ave ajaveeb ütles ...

vanameees tänas lohede vanaemat ja vanamees ütles kas tee tahate et ma teen teile woki toitu.Vanaema tahtis küll,siis vanamees ja lohed läksid otsima toiduaineid.Teel kohtasid nad noort naist.

Ave ajaveeb ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Kerstini ajaveeb ütles ...

Möödus kolm aastad ja lohed juba kasvasid suureks. Vanamehele ei teinud see rõõmu üldse, sest ta tahtis, et lohed oleksid veel väiksed istuksid tema juures ja jõid temaga koos piima kokteile. "Ei, see aeg juba möödus, millal ma nägin väikesi lohesid kes istusid minu juures, ajasid minuga juttu ja jõid koos minuga piimakokteile ja mina ka nägin paremini välja," mõtles ta.

maarjahelina ajaveeb ütles ...

aga krissu, sa pidid ju kolme lausega kirjutama mitte juba jutu ära lõpetama.:/ aga ma ervan et sa seda ei teadnud.

maarjahelina ajaveeb ütles ...

See tõesti aitas ja vanamees sai terveks. Nad läksid ühte huvitavasse kohta. Seal oli ainult paar maja ja üks tiik.

kristjani ajaveeb ütles ...

Lohed hoolitsesid väga vanamehe eest. Nad kulutasid palju raha rohtudele, nad võtsid kasutusele oma vana ja salajase salalaeka.
Aga lõpuks said nad jälle terveks, nad lendasid nüüd veidi vähem, kuna lohed said teada, et lendamine põhjustas talle südame valu.

LILLELI ütles ...

Järgmisel päeval oli vanamehel juba palju parem olla, võiks öelda , et ta oli päris terve. Siis tahtsid lohed ja vanamees natuke lõbutseda ja enast vabalt tunda ning mitte muretseda selle pärast, mis edasi saab. Siis aga juhtus see asi mida kartsid nii lohed kui vanamees- neid lahutati ja vanamees pidi minema sinna kus ta oli tulnud ja lohed pidid leppima liha ja veega, kuna neil polnud enam kedagi neile piimakokteili teeb, kuid aasta pärast kohtasi üht last, kes oskas teha piimakokteili, shokolaadikokteili ja jäätisekokteili.

Janeku ajaveeb ütles ...

Siis hakkas ta uuesti magama jääma ning ta ei jäänud magama. Ta mõtles et äkki oleks see mõte väga tore et hakata lendama. Siis proovis ta kätega hoogu teha ta oli künka peal aga esimene kord ta hüppas ninali aga siis ta leidis suured 3 meetrised puulehed ja tegi tiivad siis ta lendas koos lohedega tagasi enda kodumaale

Kristini ajaveeb ütles ...

minu arust võitis jällegi kerstin , sest tal oli tõsiselt hea jutt... ;)

Relle ajaveeb ütles ...

Liisi oma oli parim!

Marianna ajaveeb ütles ...

Ärge kirjutage valesse kohta!!!!:):):):)